A fi sau a nu fi …prieten?

images

S-a întâmplat ca de multe ori să rămân cu o urmă de îndoială în ceea ce privea prietenia mea față de persoanele care mă răneau. S-a întâmplat să le alung voit ca apoi să le caut și să le iert. Nu pentru că ele aveau nevoie ci pentru că eu aveam nevoie…

Poate urâm comportamentul unor persoane dar nu urâm persoanele în sine; nu persoanele care ne-au făcut cândva fericiți.

Poate ne dezamăgesc deciziile pe care prietenii noștri le iau dar asta nu înseamnă că trebuie abandonați ci din contră trebuie să fim acolo, nu însă, pentru a ne asigura că noi suntem cei care au avut dreptate.

În ziua de azi nu e greu să fii frate, iubit, soț, amant, părinte e greu să fii și să rămâi prieten; prietenia este cheia tuturor relațiilor. Este armonia naturii și încrederea că lucrurile merg bine. Dacă nu știi să fii prieten nu poți fi nimic altceva.

Iubiții noștri vor să le fim prieteni. Noi vrem ca părinții noștri să ne fie prieteni. Cu șefii noștri trebuie să fim prieteni. Cu toții trebuie să fim prieteni. De ce? Ca lucrurile să meargă.

M-am gândit de multe ori la oamenii pe care i-am renegat, la oamenii pe care nu i-am mai vrut ca prieteni și, mi-am dat seama că ei nu au pierdut mare lucru. Eu am rămas mai săracă.

Să fim prieteni toată viață! Ce contează că unii ne mai rănesc când ne-au oferit atâtea momente frumoase?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>