A iubit-o atat de mult incat acum are altul grija de ea.

A iubit-o atat de mult incat acum are altul grija de ea.

Până la urmă ce e mai important în viața asta? Unde este „ esența tare din sticluțele mici ” despre care am tot auzit încă de pe vremea bunicii?  Noi când iubim, alții de ce nu ne iubesc? Iar când alții ne iubesc, noi de ce nu îi iubim?

Atâtea întrebări, atâtea frustrări și de o mie de ori mai multe depresii.

Vrem iubire dar fugim de ea ca și cum ar fi cel mai mare coșmar al nostru. Țipăm spre fericire dar uneori ne aude doar tristețea. Așteptăm să fie frumos dar nu punem un strop de nebunie. Am uitat oare să trăim clipa? Am uitat oare să riscăm măcar puțin?

Da, am uitat! Am devenit comozi. Alegem oamenii din viața noastră ca și cum am alege o pereche de pantofi: unii sunt prea mici, alții prea mari; unii prea comuni în timp ce pe alții îi purtăm doar la ocazii. Aruncăm oamenii care ne-ar putea fi jumătăți din cauza vorbelor celor spuse de cei din jur.

Știți la ce se gândesc majoritatea atunci când trebuie să fie cu cineva? Vă spun eu: „ oare cum va fi X în ochii prietenilor mei? ”

Ce contează că el o place? Ce contează că ea ar putea fi fericită cu el? Dacă prietenii nu îl consideră la modă… nu este bun!

Și așa se duce fericire și așa avem impresia că noi nu avem noroc în viața asta.

Plângem oriunde și oricui că noi nu avem parte de iubire dar nu spunem nimănui câtor persoane am dat cu piciorul pentru că ce credeau prietenii noștri era mai important.

Cădem în depresii cu stima de sine scăzută pentru că am închis ochii în fața sentimentelor noastre.

Suntem victime convinse într-o realitate făcută de deciziile noastre.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>