Am incercat sa urasc, nu am reusit!

Am incercat sa urasc, nu am reusit!

În ultimul timp m-a încercat, în urma unor situații, un sentiment nou: ura. Am încercat să urăsc persoane, circumstanțe și anumite emoții în ideea că mi-ar face mai mult bine, că aș uita.

Am avut atunci un vis: bunica mea îmi repete continuu „ Ura este pentru oamenii slabi. Nu urî! ”

M-am trezit și am realizat că aveam sufletul plin de lacrimi. Am realizat că urând o persoană nu o voi lăsa să plece din viața mea, nu îmi voi face un bine. Din contră, o voi păstra în suflet și îmi voi aminti de ea și voi suferi gândindu-mă de ce o urăsc.

Ura este precum iubirea: nu lasă oamenii să plece din viața ta.

Atunci mi-am dat seama că eu îmi doresc ca acel cineva să plece, îmi doresc să-l uit în totalitate ( chiar dacă momentele petrecute împreună nu le voi uita vreodată ). Vreau să nu mai simt nimic, din ce mi-ar putea face rău, pentru el.

Atunci am realizat că vreau să mă eliberez de toată această încărcătură emoțională și am plâns din suflet. Am plâns pentru ultima dată și m-am eliberat. Am lăsat să plece fiecare sentimente negativ, fiecare dorință, fiecare clipă suferindă.

Nu pot să urăsc și nu cred că voi putea vreodată. Când vreau ca cineva să plece, îl las să plece pur și simplu.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>