Au ajuns in biblioteca mea ( Lunile Iulie – August )

Au ajuns in biblioteca mea ( Lunile Iulie – August )

Și… spre rușinea mea nu am avut timp în Iulie să mă ocup de acest articol așa că, acum, la început de toamnă, voi scrie tot ce am primit în cele două luni de vară:

 

IMG_7445

Am cumpărat aceste cărți de la Gabriel, care a devenit „ dealer-ul ” meu de cărți. În curând voi cumpăra și celelalte cărți din seria Game of Thrones ( filmul nu l-am văzut )

IMG_7448

În urma reducerile de pe Elefant, Libris și Librex, în cele două luni, m-am pricopsit cu aceste minunate cărți. Frumoase comori nu?

IMG_7452

În luna Iulie a fost Bookfest-ul la Cluj și trebuia să las niște bănuți și acolo nu? Nici o problemă, revine și în Septembrie. Abia aștept!

IMG_7449

Maria este cel de-al doilea „ dealer ” al meu. Are cărți foarte bune la prețuri mici, mici de tot!

IMG_7456

Am primit aceste trei cărți minunate în urma sponsorizării Editurii Univers.

IMG_7450

„ Cum să te îndrăgostești ” e primită de la prietena mea cea mai bună Lavinia. „ La răscruce de dresuri ” e primită la Blind date with a book iar restul la schimburi de cărți.IMG_7457

Un alt sponsor îmi face viața frumoasă și biblioteca bogată. Vorbim despre librăria mea preferată, Librăria Libris. P.S. Cred că am toate cărțile lui Schmitt; efectiv îi ador stilul!

IMG_7454

Alte schimburi, alți prieteni buni. Nu e minunat să ai prieteni cititori?

IMG_7459

Editura Leda mă fanscinează mereu cu aparițiile ei, fie că sunt istorice, fantasy sau pentru copii.

P.S. Aici mai adaug și cartea Opal – a treia carte din seria Lux

litera

Din păcate nu mai am cărțile fizic să le fac poze căci sunt împrumutate dar Editura Litera m-a făcut să mă îndrăgostesc de aceste serii.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>