Au ajuns in biblioteca mea ( Luna Iunie )

Au ajuns in biblioteca mea ( Luna Iunie )

Luna Iunie a fost o lună foarte productivă întrucât biblioteca mea s-a îmbogățiț cu un număr considerabil de cărți. Aceastea sunt achizițiile mele pe luna ce abia a trecut:

1. IMG_2507

În luna Iunie Librăria Librarium din Cluj a avut o promoție foarte frumoasă și tentantă la Editura Arthur și cărțile care făceau parte din colecția YoungArt, așa că nu m-am putut abține, trebuia să-mi iau aceste 3 cărți: Castelul de sticlă, Eu sunt Malala și Eleanor & Park .

2. IMG_2510

Dacă luna Iunie a fost luna sărbătorită de către cei de pe site-ul Elefant.ro am zis să mă alături și eu lor puțin așa că am comandat aceste două cărți: Avioane de hârtie ( o carte ce mi se pare potrivită pentru o vară răcoroasă ) și Dragostea nu moare ( răspunsul lui Maytrei către Mircea ).

3.IMG_2512

Am văzut filmul și mi-a plăcut. Cu siguranță îmi va place și cartea. Am cumpărat-o de cum am văzut-o pe raftul librăriei!

4.IMG_2520

Pentru simplul fapt că ador cărțile scoase de către cei de la Editura Leda și pentru că ei sunt unii dintre principalii sponsori ai site-ului în luna Iulie vă așteaptă o recenziile acestor cărți! Cum să îi uităm pe copii? Pentru ei Corint Junior ne-a trimis o carte specială: O afacere îngrozitor de bestială.

5. IMG_2516

Cărțile au fost luate în urma unui Blind date with a book organizat de asociația Dare to Dream în urma căruia se strângeau fonduri caritabile pentru ajuta copiii să meargă la școală și bineînțeles să citească. Cărțile au fost luate pe nevăzute ( descrierile de pe bilețele m-au ajutat să le aleg ) dar a fost dragoste la prima atingere!

6.

IMG_2521

Nu e așa că întreagă Librărie Libris e o Fascinație? Oare ce aș fi putut citi de la ei dacă nu Fascinație de Ann Parchett? În curând revenim cu recenzia.

7. IMG_2513

Am primit-o în cadrul unui schimb de cărți și cu siguranță o voi citi cu multă plăcere. Cazul lui Benjamin e un caz aparte care merită studiat, zic eu!

8. IMG_2518

Unul din sponsorii noștri, Editura Litera, mi-a trimis pentru a citi cartea Legaminte, carte pe care am devorat-o și a cărei recenzie v-am prezentat-o zilele trecute!

8. IMG_2522

Ultima carte luată în luna Iunie e primul volum dintr-o serie care îmi face de ceva timp cu ochiul; vorbim despre cartea Atlantida care sunt sigură că va fi la fel de misterioasă ca și orașul al cărui nume îl poartă.

Pentru mine chiar a fost o lună plină cu cărți și totuși mi se par puține. Sunt curioasă cum va fi luna Iulie!

Care este inventarul vostru pentru luna Iunie? Cu ce s-a mai îmbogățit biblioteca voastră?

2 Comments

 1. Dorina Danila
  Jul 3, 2015

  Spor la citit! Consistenta colectie. Am citit “Eu sunt Malala” si m-a impresionat tare mult.

  • malina
   Jul 18, 2015

   Mulțumesc. Cu siguranță este o vară scurtă.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>