Azi am simtit mana Tatalui !

Azi am simtit mana Tatalui !

E adevărat, o simt în fiecare zi, uneori mai mult alteori mai puțin. Știu însă că e acolo, gata să mă ridice, să mă îmbărbăteze. Gata să-mi arate cât de mult mă iubește.

Îl simt în fiecare decizie pe care o iau, în fiecare pas pe care îl fac, în fiecare vorbă spusă.

Îl simt acolo de fiecare dată când mă întreb „ Tată și acum? Ce trebuie să fac? ”

E acolo pentru a-mi oferi răspunsuri pe care nu le pot primi de la oameni. Îi simt mâna Lui asupra mea și nu-mi mai este frică să pun capul pe pernă, pentru că știu, că mă va trezi a doua zi.

E acolo prin oamenii care mă iubesc: prin părinții și prietenii mei; e acolo prin oamenii care-mi zâmbesc zilnic, care îmi dau curaj să continui, să lupt, să sper.

Greșesc de multe ori, dar El, ca un părinte bun, deși mă dojenește, mă primește mereu în brațele Sale și mă iubește.

Îmi deschide porți, îmi arată drumuri și mă lasă să le explorez în voie căci știe că mă descurc; iar dacă nu, îmi va arăta un alt drum pe care să merg.

Nu mă duce mereu pe cele mai line drumuri, din contră. Uneori drumurile sunt anevoioase și greu de parcurs, însă știe că pot. Când nu pot, mă Ia de mână și mă conduce. Am încredere în El.

Nu va iubi niciodată în locul meu, nu va munci, nu va îmbrățișa, nu va avea credința mea. El îmi va da oportunități să-mi exprim iubirea față de oamenii din jurul meu. Îmi va da putere de muncă pentru a-mi îndeplini visele. Mi-a dat brațe pentru a-i ridica la rândul meu pe cei aflați jos și credință pentru a fi sigură că pot.

Tatăl meu nu mă lasă să mă pierd în întuneric pentru că mâna lui mereu va lumina asupra ochilor mei. Va fi acolo ori de câte ori voi șopti „ Vino căci am nevoie de tine! ” pentru că sunt copila Lui, pentru că mă iubește.

1 Comment

  1. Lavinia Humeniuc D.
    Feb 19, 2016

    Ce frumos ai scris… așa este, El e cu noi!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>