Ceva de imprumut – Emily Giffin

imprumut_lt_cmyk Ajunge la vârsta de 30 de ani o avocată renumită dar care stă mereu în umbra prietenei din copilărie, mereu mai frumoasă, mai populară și care pune mereu mâna pe tipii cei mai drăguți. Cam așa s-ar putea rezuma viața lui Rachel White.

Toate aceste lucruri iau o reală întorsătură când, la petrecerea de 30 de ani, organizată de buna ei prietenă Darcy, îl ia ca și împrumut pe nimeni altul decât pe logodnicul acesteia, Dex.

O aventură de-o seară sau o iubire de-o viață? Sunt întrebările care o bântuie pe Rach în veme ce continuă să-și joace rolul de cea mai bună prietenă și de domnișoară de onoare la nunta celor doi. Cu cât se apropie nunta, cu atât Dex și Rach își dau seama de sentimentele puternice ce se înfiripă între ei dar și de alegerea dificilă pe care ea o are de luat: renunță la cea mai bună prietenă sau pierde pentru totdeauna pe aleasul inimii sale.

Situații complicate, relații aproape imposibile și sentimente amestecate e ceea ce ne oferă cartea lui Emily Giffin.

Decizii luate în grabă sunt pe cale să destrame iubirea celor doi dar și să distrugă alte relații ce ar putea dura toată viață.

Replici tăioase și amuzante la fiecare pagină. Romanul „ Ceva de împrumut ” te va face să plângi, să zvâcnești și să-ti spui că viața uneori e atât de nedreaptă.

Recomand romanul tuturor celor ce cred ca iubirea poate învinge, tuturor fetelor care au iubit s-au iubesc logodnicul celei mai bune prietene și tuturor celor ce cred ca nu au iubit niciodată.

Amuzant, ușor de citit, romanul lui Emily e numai bun de luat cu tine pe tren sau în mașină căci nici măcar nu vei realiza când a zburat timpul și îți mai dorești să mai fi călătorit pentru a dezvălui sfârșitul relației cu Rach și Dex.

„ Eu nu mă despart, eu schimb cu ceva mai bun.”

* Mulțumesc Editura Litera pentru că mi-a oferit ocazia de a citi această carte. Cartea o puteți comanda de aici și vă zic cu siguranță că merită! De asemenea pe site-ul lor puteți găsi foarte multe cărți pentru toate vârstele și gusturile.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>