De ce eu? Ca eu sunt femeie?

De ce eu? Ca eu sunt femeie?

Mi s-a zis acum ceva timp: „dacă ar fi ceva între noi, ai veni cu mine?” atunci am răspuns „aș merge până la capătul pământului pentru persoana pe care o iubesc.” Dar nu am mai primit nici un răspuns…

Apoi m-am gândit: de ce eu? De ce eu ar trebui să renunț la planurile și visele mele? De ce eu ar trebui să o iau mereu și mereu de la capăt lângă diverse persoane? Pentru că pot!

Dar oare un bărbat nu poate renunța la sine pentru a fi lângă persoana iubită? Nu poate renunța la confortul personal pentru a o lua de la zero lângă Ea?

M-am gândit că mi s-a cerut de multe ori să renunț la ceea ce eu îmi doresc cu adevărat pentru ceea ce își doresc alții cu adevărat. Mi s-a cerut înțelegere, răbdare când nimeni nu a putut să mi le ofere.

Am lăsat în urmă vise și prietenii, cariere și relații… de ce? Pentru că sunt femeie! Femeia trebuie să-ți urmeze bărbatul, să-l susțină și să aibă umerii pregătiți pentru a-și clădi, tot el, o carieră.

E un clișeu. El are un viitor, ea e o întreținută. Ce contează cine a sacrificat mai mult? Trecutul contează mai puțin.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>