De ce eu?

De ce eu?

de-ce-eu-958587l-175x0-w-aee66c21Un film în regia lui Tudor Giurgiu, un film excepțional bazat pe o poveste cutremurătoare pe care din păcate o întâlnim din ce în ce mai des în viața noastră. Deși a fost un om strălucit, procurorul Panait a fost un om singur și totuși a fost înconjurat de atât de mulți oameni.

Idealist din fire, Cristian Panduru încearcă să facă dreptate într-o Românie în care anii 2000 au fost anii corupției, ai hoției și ai lipsei de încredere. Încercând să rezolve cazul unui coleg din justiție care a fost acuzat de fals în acte și sustras de documente, se bagă într-o zonă periculoasă dând din ce în ce mai mult piept cu realitatea.

O poveste care a făcut vâlvă în presa de atunci și care acum este pusă pe o minunată peliculă cinematografică în ideea de a ne deschide ochii și de a opri realitatea. Un personaj pe cât de modest pe atât de complex judecat de Emilian Oprea, care s-a întrecut pe sine.

Am avut ocazia să văd acest film o dată cu oamenii importanți ai vremurilor noastre, oameni care, sper eu au învățat ceva din scenariul acestui film pentru că NU vreau să fiu „Singur împotriva tuturor! ”

Vă invit să mergeți la film, căci din câte văd, românii încep să facă filme din ce în ce mai bune!

Vizionare plăcută!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>