Diana cu vanilie – Diana Sorescu

Diana cu vanilie – Diana Sorescu

diana-cu-vanilie-the-book_1_fullsize Până să văd cartea în librărie nu știam cine este Diana Sorescu și până să o citesc acum câteva zile nu știam că a murit atât de devreme ( spre rușinea mea ). Îmi pare rău că nu i-am citit mai devreme textele vanilate, pentru că textele sale au ajuns acolo unde trebuiau să ajungă, la suflet.

Citind cartea Dianei, am văzut-o zâmbind, am simțit-o încuranjându-mă, am avut-o aproape. Oh, și nici măcar nu am văzut-o vreodată.

Textele ei sunt pline de viață chiar dacă nu sunt mereu optimiste, sunt luptătoare. Te fac să te gândești de două ori înainte să cazi, te fac să te sprijini și să zâmbești.

Am răsfoit un blog ce se afla în mâinile mele și zău, nu am putut să-l las. Am mai vrut și-am mai vrut că după ce am terminat cartea am reînceput-o și am căutat blog-ul și am citit despre ea.

Diana Sorescu sau mai bine zis, Diana cu vanilie a devenit din momentul în care am deschis cartea o sursă autentică de inspirație și dorință.

Recomand puțină vanilie în viața fiecăruia. Fie că sunt triști sau veseli, singuri sau cu prieteni, dezămăgiți sau împliniți. Citiți și gustați! Vă veți îndrăgosti, la drept vorbind!

“Ştiţi că vă iubiţi când noţiunea de-a rămâne toată viaţa împreună vă sperie pentru că…e prea puţin.”

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>