Dragului meu fost, cu drag!

Dragului meu fost, cu drag!

Îți scriu pentru a-ți spune că până la urmă plecarea ta nu a fost atât de rea chiar dacă la început am făcut din ea o tragedie și m-am plâns oricui de acest lucru.

Îți scriu pentru a-ți spune că m-am regăsit, că am mai mult timp de mine și că prietenii lăsați în urmă au fost acolo pentru mine chiar dacă la un moment dat nu am avut ochi pentru nimeni altcineva în afară de tine.

Dragul meu, vreau să știi că deși mi-a fost dor și m-a durut, lucrurile au mers mai departe și mi-am dat seama că fiecare prezent are un trecut cu care trebuie să fim împăcați pentru a avea un viitor fericit.

Sunt femeie, așadar mi-am permis să vorbesc despre tine până în momentul în care am simțit că nu mai am ce să spun și te-am lăsat ancorat undeva pe o limbă de ceas.

Am devenit puternică și capricioasă și e…posibil să mă fi răzbunat puțin ( sentimental vorbind ); știi doar că orice faptă dureroasă duce la răzbunare. Mi-am luat viața în mâini, m-am aranjat și am privit-o prin make-up-ul uitat în dulapul din baie: a fost mai frumoasă cu puțin rimel pe gene și o nuanță de roz.

Dragul meu, știu că am zis că nu voi mai iubi pe nimeni altcineva, decât pe tine. Cu mândrie te anunț că am trecut peste această etapă și acum mă iubesc necondiționat, am încredere în mine.

Dragul meu, drag deși plecare ta a durut cândva, deși am stat nopți întregi și le-am umplut cu „de ce-uri” acum am realizat că întrebările rămân fără răspuns și că timpul îți arată exact cum e mai bine.

 

1 Comment

  1. Giorgiana Mihaescu
    Mar 31, 2015

    Felicitari! :)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>