Farmece – Aprilynne Pike

Farmece – Aprilynne Pike

Ce credeți? Am putut să mă abțin? Sigur că nu! Am devorat și volumul 2 din seria „ Aripi ” – „ Farmece ”. Trebuia să știu neapărat ce se întâmplă cu Laurel și cu David.

După ce Laurel află că este o zână trebuie să aleagă între a-l iubi pe David și a rămâne în lumea oamenilor sau a-l iubi pe Tamani și a se reîntoarce la vechea ei viață din Avalon. O decizie foarte grea, ținând cont că se simte legată de ambele lumi.

Din momentul în care părinții lui Laurel îi află secretul, lucrurile încep să se schimbe: mama sa devine distantă, începând o afacere proprie, în timp ce tatăl ei e cel care stă acum pe acasă mai mult. Situația în sine este dezamăgitoare pentru Laurel pentru că simte respingerea mamei sale ca o dovadă a lipsei dragostei.

Nici situația cu David nu este prea roz mai ales după ce își petrece aproape toată vara la Academia zânelor din Avalon și se simte din ce în ce mai atrasă de Tamani. David, deși încearcă să o înțeleagă, este extrem de gelos pe plecările ei în cealaltă lume.

Lucrurile se schimbă când în urma unei petreceri date de Chelsea și iubitul ei Ryan, David și Laurel sunt iarăși atacați de trolli; de data aceasta scapă ca prin urechile acului datorită unui vânător de specimene stranii pe nume Klea. Deși acest vânător are cele mai bune intenții, Laurel acționează în defensivă și refuză orice ajutor oferit.

Aflată într-o situație dificilă Laurel trebuie să ia decizia care îi va schimba viața pentru totdeauna: fie rămâne cu David și îl uită pe Tamani, fie se întoarce în Avalon, lăsându-i în lumea oamenilor pe toți cei pe care îi iubește.

Este o carte fermecătoare care te ține proiectată în ea de la început până la sfârșit!

O carte pe care o veți iubi cu siguranță datorită sentimentelor pe care le transmite. Vă invit la o lectură ușoară acum pe sfârșit de vară.

Spor la citit!

„ Valoarea pe care tu o dai lucrurilor este singura valoare pe care o au. ”

Aprilynne-Pike__Aripi__606-600-740-5-785334224951

Recenzie primul volum!

* Mulțumesc mult Editura Litera pentru că mi-a oferit șansa să citesc și volumul 2 din minunata serie „ Aripi ”. Volumul „ Farmece ” poate fi comandat de AICI ( volumul „ Aripi ” – de AICI ). De asemenea, pe site-ul lor găsiți foarte multe cărți pentru toate gusturile și vârstele.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>