Geometria iubirii – Jessica Levine

Geometria iubirii – Jessica Levine

Geometria iubirii  este o carte care te intrigă, care te face să-ți pui multe întrebări și care te întoarce la iubiri trecute. Este o carte ce te îndeamnă la iubire, la pasiune sălbătică și la o viață trăită din plin.

Julia este poetă și cântăreață sau cel puțin așa și-ar fi dorit să fie dar relația cu Ben o împiedică să fie ceea ce-și dorește, plafonându-se și stând în umbra iubitului ei așteptând o cerere în căsătorie care întârzie să apară.

Propunerea tatălui ei de a prelua afacerea familie vine ca o evadare și hotărăște să plece din Princeton la New York chiar dacă Ben nu va veni cu ea. Julia vede în această oportunitate un mod de a deveni indepedentă financiar și de-ași împlini visele. Planurile i-au fost date peste cap în momentul în care îl întâlnește pe Michael, cel mai bun prieten al lui Ben și marea ei iubire.

Sentimentele contradictorii la care este supusă, o fac pe Julia să ia decizii greșite care o duc spre o carieră de succes dar nu și spre o viață împlinită.

Frica de pierde siguranța ce o trăiește alături de Ben este obstacolul pe care Julia trebuie să-l depășească pentru a fi fericită dar are nevoie de ani pentru a-și da seama de acest lucru.

Pătrunde alături de personajele cărții și vezi ce au învățat ele din greșelile luate în timpul vieții. Vezi ce a însemnat frica de-ași urma inima pentru Julia si Michael, dorinta de a avea un viitor asigurat pentru Ben.

O carte copleșitoare despre iubire, artă și pasiune sălbatică.

* Mulțumesc Editura Leda pentru șansa de a citi această carte minunată. Cartea poate fi comandată de aici. Pe site-ul lor găsiți și restul cărților din colecția 100% iubire dar și multe alte cărți.

8.66666666667

Actiune

70/10

  Coperta

  100/10

   Personaje

   90/10

    Pros

    Cons

    Submit a Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>