I-am spus ca il iubesc prea tarziu?

I-am spus ca il iubesc prea tarziu?

Care e diferența între cineva care a zis Te iubesc peste o lună și cel care a zis Te iubesc a doua zi? Este oare vreo diferență? Există posibilitatea ca cel ce a zis mai târziu să iubească mai mult? Nu!

Sunt multe persoane care nu zic Te iubesc de frică că e prea devreme; de frică că vor fi considerate persoane slabe și naive.

Sunt mulți prieteni care nu-și zic Te iubesc. Când i-ai zis prietenei tale cele mai bune că iubești?

Multă lumea reacționează ciudat când aud că le zic prietenelor mele că le iubesc. Oamenii confundă de multe ori iubirea fie cu dragostea părintească fie cu sexul. Nu prea ai voie, în ochii lor, să iubești și alte persoane.

Dacă îți iubești prietena, ești pe invers. Dacă îți iubești cel mai bun prieten, îți înșeli iubitul.

Și cât de diversă este iubire și ce puține sensuri îi dăm noi!

Spune că iubim târziu… și nu mă refer neapărat la timp ci mai degrabă la faptul că deobicei iubim intens persoanele care nu mai sunt lângă noi. De multe ori spunem în gând Te iubesc sau uitându-ne în oglindă triști. De ce?

Pentru că suntem lași și fricoși. Pentru că nu recunoaștem sentimentele nici față de noi dar ce să mai zicem față de alții.

Nu contează după cât timp spui cuiva că îl iubești ci contează să spui atunci când simți. Ce contează că e peste o oră sau peste un an? Lasă sentimentele să zboare, dă-le aripi pentru a ajunge acolo unde trebuie și se vor întoarce cu siguranță către tine.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>