Imi e dor de voi, oameni!

Imi e dor de voi, oameni!

Se întâmplă ca uneori să închid ochii și mintea să-mi zboare spre trecut. Să înceapă să-și pună întrebări: oare ce mai face X? Oare Y e fericită?

Se întâmplă să-mi fie dor și să mă gândesc la voi, oameni ce ați făcut cândva parte din trăirile mele, ce mi-ați dat aripi să zbor și să ajung aici.

Iar când mi-e dor știți ce fac? Închid ochii și vă iau pe toți în brațe. Pe toți deoadată. Nu-mi pasă că nu v-ați agreat cândva. Pentru ați fost egali în sentimente și trăiri. Ați făcut parte din planurile mele, din zâmbetele și lacrimile ce le vărsam de dor sau de neputiință. V-am iubit oameni și cred, că în adâncul sufletului, încă vă iubesc!

Și știți ce mai fac când mi-e dor de voi? Mă agăț de cele mai frumoase momente petrecute în preajma voastră și adorm cu voi, așa ancorată în trecut, pentru că-mi place și-mi face bine.

Nu regret trecutul, nu m-aș întoarce la el nici o clipă dar dorul revine când și când. Nu doare ci doar e un moment al meu de zbucium, în care vă caut și vă găsesc, așa cum m-ați lăsat, așa cum ați plecat.

Oameni mi-e dor de voi și vă văd zilnic, pe stradă, pe facebook. Nu știu dacă voi mă recunoașteți, dacă mă țineți minte. Eu vă văd, vă miros, vă simt.

Mi-e dor de voi, oameni! Un dor pe care nu am să-l pot omorî niciodată indiferent de câți alți oameni vor trece pragul sufletului meu. Un dor pe care nu am să vreau să-l las să plece pentru că e singurul care nu mă lasă să uit de unde am plecat.

Mi-e dor de voi chiar dacă uneori am impresia că-mi trece, nu vreau să-mi treacă. Să revină iar și iar așa dulce cum îl simt pe buze. Voi cândva ați fost acolo, am fost și eu, iar acest fapt nu poate fi șters nici de o altă strângere de mână, un alt zâmbet, un alt sărut sau o altă prietenie…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>