La culcare, Veronica! – Tove Applegren si Salla Savolainen

la-culcare-veronica_1_fullsize „ La culcare, Veronica! ” este o antologie pentru copii care aduce în prim plan viața unei fetițe și a familiei ei. Descrisă cu căldură și dragoste, acțiunea poveștii este una comună, gândurile Veronicăi fiind întâlnite la toți copiii din zilele noastre.

Cu o familie, pe care o iubește, un tată vitreg și 3 frați, Veronica trece prin atât de multe întâmplări încât s-a făcut o întreagă serie despre ele iar „ La culcare, Veronica!” este una dintre cărți.

În peripețiile copilei, întâlnim responsabilitate, dragoste și ascultare față de cei mai mari, iubire de frate și de soră dar și amuzament și capriciu.

Dacă vreți să descoperiți lumea copiilor voștri prin ochii Veronicăi vă invit să le citiți această minunată serie de cărți. Dacă vreți să-i învățați cum să-și iubească frații mai mici, cum să aibă grijă de cățelușul mult dorit, exemplele Veronicăi sunt mai mult decât binevenite într-o lectură de seară.

Spor la lectură dragii mei!

„ Mai bine iubești și apoi suferi decât să nu fi iubit deloc. ”

* Mulțumesc Editurii Univers pentru că mi-a dat ocazia să citesc această minunată carte. O puteți comanda cu încredere de pe site-ul lor. 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>