Lasa-ma sa te port si-ti arat unde vei ajunge!

Lasa-ma sa te port si-ti arat unde vei ajunge!

Care e drumul meu? Unde ajung dacă îi urmez pe alții? Dar dacă merg singură?

M-am lăsat pradă tuturor îndoielilor. L-am lăsat să mă poarte pe brațe, spre abis, spre înălțare. Cu teamă și curaj deopotrivă.

Am știut că El va sparge toate zidurile, am șiut că atunci când sunt cu El drumurile nu au înfundături ci doar cotesc spre o altă direcție. Mi-am lăsat toată credința și durerea în brațele Sale și mi-a vindecat-o, mi-a arătat un nou început, pe același drum.

Nu-mi scrie o altă realitate însă o face mai frumoasă, mai suportabilă, mai palpabilă. Mâinile Sale asupra mea îmi iau durerea și o transformă-n fericire. Cum? Cu răbdare!

El nu mă ceartă atunci când greșesc. Mă ridică, mă mustră și mă șterge de parf dar întotdeauna îmi dă drumul în lume. El mă îndeamnă să-mi urmez visele pentru că știe că sunt un om mare, prin El.

Cu siguranță nu îmi dă mereu ceea ce îi cer dar nu din răutate ci pentru că știe că, dacă aș primi tot deoadată, nu aș mai aprecia nimic la fel de mult.

Mă iubește și simt asta în fiecare adiere si rază de soare. Brațele sale sunt în sufletul meu și-n răspunsurile primite în urma întrebărilor mele. Mă îndeamnă să privesc în mine, niciodată prin mine.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>