Lucruri mici. Oameni mari

psiho-1-1 Se întâmplă ca de cele mai multe să trecem peste lucrurile pe care le-am putea face, din motiv că nu ar fi importante. Nu salutăm când intrăm într-un magazin pe motiv că oricum nu ni se răspunde. Nu zâmbim celor pe care nu îi cunoaștem pentru că ne-ar considera ciudați. Și așa omitem să facem lucruri importante pentru alții, nesemnificative pentru noi.

Câți ne gândim că acel „ Mulțumesc ” înseninează o zi? Câți ne gândim că zâmbetul nostru fură la rândul lui alte zâmbete? Și mai ales câți luăm în calcul că poate noi suntem singurii care s-au gândit cum să găsească o soluție?

Lucrurile care vor face întotdeauna diferența sunt lucrurile mici. Nu contează că te îmbraci din mall sau din bazar; nu contează că schimbi pantofii zilnic sau că îi ai pe aceeași de o lună. Majoritatea oamenilor pe care îi întâlnim nu ne cunosc garderoba sau job-ul pe care îl avem. Pentru mulți, din jurul nostru, contează cum suntem cu ei într-un anumit moment, nu de unde ne facem cumpărăturile în weekend.

Să ieși din anonimat nu ai nevoie de o fustă scurtă sau tricou mulat să ți se vadă pătrățelele bine lucrate. Ai nevoie de bun simț și respect, pe care nu le găsim la orice colț de stradă. Avem nevoie de oameni mari dispuși să facă lucruri mici; lucruri pe care, mulți am uitat să le facem, fie din grabă fie din lipsă de timp.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>