Materie cenusie – Dr. David I. Levy

Materie cenusie – Dr. David I. Levy

Cartea „ Materie cenușie ” ne invită să descoperim alături de Dr. David Levy miracolul medicinei și puterea rugăciunii; este o carte prin intermediul căreia aflăm că știința fără credință nu se poate face și de asemenea indiferent de rezultat trebuie să privim întotdeauna partea bună a lucrurilor.

David nu a visat dintotdeauna să ajungă medic, nici măcar nu își dorea o carieră strălucită ci se mulțumea să lucreze în atelierul mecanic din micul său orășel. A avut însă o revelație și și-a dat seama că, își dorește ca pe lângă mașini, să repare și oameni. Astfel a ajuns student la medicină, chiar unul dintre cei mai buni.

A urmat medicina în neurochirugie, lucru care la fascinant încă de la început și a vrut să urce cât mai repede pe culmile succesului, să fie cunoscut de toți, să fie chemat la petreceri, să-și trăiască viața. I-a reușit. David Levy avea tot ce își putea dori un tânăr de vârsta sa.

Însă nu l-au satifăcut pe deplin. S-a mutat în San Diego, într-un spital mic, unde vindeca oameni tot pentru a-și menține reputația. A vrut mai mult de cariera lui. Și a început să-l cunoască pe Dumnezeu. Cu teamă la început; teama de ce vor spune alții, cum îl vor vedea marii oameni de știință.

A început pentru sine apoi pentru pacienții lui. A vrut mai mult. A vrut să se roage împreună cu pacienții lui și să le readucă pacea spirituală. Astfel că înainte de operații și după ce le explica riscurile, se ruga împreună cu ei și cu familia acestora. A văzut rezultate remarcabile. S-a schimbat.

„ Materia cenușie ” e un secret despre cum să-ți menții credința atunci când ești pe culmile succesului dar și atunci când dai greș și nu știi cum de s-a întâmplat acest lucru. Este cartea care ne prezintă cazuri remarcabile ale operațiilor pe creier făcute de mâna doctorului Levy; o carte despre evoluția omului în urma unui eșec medical.

Este o carte pe care am citit-o cu sufletul la gură, o carte care ne învață că un medic nu este altceva decât un om ca toți ceilalți dar căruia îi atribuim de multe ori rolul lui Dumnezeu.

Va invit să o citiți, să o devorați și să luați aminte.

Spor la citit!

„M-am oferit să mă rog cu pacienții mei înainte și după fiecare operație. Acest obicei a insuflat viață în munca mea și în viața celor ce mă înconjurau. ”

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>