Mi-e mila de oamenii care…

Mi-e mila de oamenii care…

Nu mi-e milă de oamenii care nu au bani pentru că ei pot munci pentru a câștiga o pâine.

Nu mi-e milă de oamenii care suferă după persoana iubită pentru că în timp ei vor găsi o altă persoana pe care o vor iubi poate mai mult.

Nu mi-e milă de cei dezbrăcați pentru că mereu vor găsi haine cu care să se acopere.

Mi-e milă în schimb de oamenii care nu au iubit niciodată, de acei oameni care întotdeauna au alergat după atenții, după admirații, după complimente. Mi-e milă de oamenii care au trecut prin viață și deși au fost înconjurați de atâtea persoane, au fost singuri și nu au cunoscut iubirea.

Pe acești oameni îi privesc cu milă și îi iubesc pentru că au nevoie de toată iubirea mea. Pe acești oameni îi port în suflet pentru că pe brațe îi poartă alții.

Mi-e milă de oamenii care plâng și nu știu de ce. Mi-e milă de oamenii care nu cunosc sentimentul de iubire și poate nici nu îl vor cunoaște vreodată.

Pe acești oameni îi încălzesc, nu cu pături, ci cu brațe calde și vorbe dulci. Pe acești oameni îi am în visele mele. Pentru acești oameni mă rog; mă rog să fie iubiți așa cum merită, mă rog să mă lase să-i iubesc.

Cel mai mult să-l iubești întotdeauna pe omul care nu te iubește.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>