Ne-am regasit!

Ne-am regasit!

Timpul a fost dur, mi-a luat copilăria, mi-a luat bunicii, mi-a luat zâmbetele dese și mi-a lăsat în schimb o viață de adult plină de responsabilități și programe încărcate.

Astăzi timpul, mi-a făcut cel mai frumos cadou, mi-a dăruit o parte din copilăria mea, m-a emoționat, mi-a smuls o lacrimă și m-a învățat o lecție.

Mi-a adus din nou prietenii pierduți pentru a-i aprecia mai mult, pentru a-mi da seama cât de mult au însemnat pentru mine acei ani și acele momente atât de scurte, acum.

Ne-am regăsit și e minunat! Am vorbit. am râs și ne-am promis că nu ne vom mai pierde. Am făcut un pas și vom mai face încă un milion pentru a fi și mai aproape. Azi am simțit că timpul s-a întors un pic către mine, că m-a aruncat în urmă cu vreo 18 ani și m-a făcut copilul lui. Azi timpul m-a făcut să nu-mi mai doresc să aștept să treacă ziua de lucru pentru a ajunge acasă ci să prețuiesc fiecare secundă…căci data viitoare nu voi mai ști dacă am să fiu așa norocoasă.

E minunat pentru că am vorbit așa cum vorbeam când eram mici. Am râs de prostiile noastre și ne-am admirat schimbările ce timpul ni le-a adus o dată cu anii.

Ne-am regăsit într-o fărâmă de timp pentru a ne păstra o viață întreagă!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>