O afacere ingrozitor de bestiala ( Varcolac contra Dragon ) – Baietii Furiosi

O afacere ingrozitor de bestiala ( Varcolac contra Dragon ) – Baietii Furiosi

Chiar aveam nevoie să citesc o astfel de carte: scurtă, ușoară și captivantă.

Vârcolac contra dragon ” este o carte pentru copii dar care poate fi citită de oricine, indiferent de vârstă. Este o carte ce îți menține interesul și te îndeamnă să o citești pagină cu pagină.

Când un dragon mort ajunge la Societatea Regala pentru Protecția Creaturilor (SRPC), Ulf știe că are de-a face cu un vânător de creaturi foarte periculos. Ceea ce el nu știe este că acest vânător va face tot ce îi stă în putință pentru a pune mâna pe conacul Farraway, inclusiv să se dea drept inspector general care dorește să rezolve cazul uciderii dragonului.

Ajutat de către fantoma celui ce a înființat SRPC-ul și de zâna Tiana, Ulf află că acest vânător nu este nimeni altul decât moștenitorul celui care a salvat pentru prima dată acele creaturi, Baronul Mordecai.

Deși nu este crezut de veterinarul societății, Ulf nu se dă bătut si caută soluții pentru a salva atât dragonul cât și pe prietenul său, uriașul Orson, din ceea ce Baronul numea Circul Ororilor.

Vă invit să descoperiți cum reușește Ulf să scape de Baronul Mordecai și dacă va reuși întradevăr să salveze societatea și prietenii.

O carte captivantă atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, ce poate fi citită cu ușurință seara înainte de culcare. O carte despre aventură și încredere

„ Fantomele sunt alcătuite aproape în totalitate din emoții rămase din vieți neterminate, precum teama sau regretul, iubirea sau dorul.”

* Mulțumesc Corint Junior pentru faptul că m-a purtat în lumea copilăriei și mi-a dat șansa să particip la o așa aventură. Cartea poate fi cumpărată de aici. De asemenea pe site-ul lor găsiți o mulțime de cărți pentru copii, printre care și cărți educative.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>