Oamenii au costum si fete triste!

Oamenii au costum si fete triste!

Văd de fiecare dată oameni în costum, oameni triști, oameni ai problemelor. Văd oameni care zțmbesc când își scot banii din buzunar dar care se uită la telefon așteptând… și apoi se întristează.

Sunt oameni care au totul și în același timp nu au nimic; sunt triști, sunt singuri. Acești oameni sunt ai nimănui, pentru nu îi iubește nimeni.

Oamenii în costum au agenda plină dar nu îi sună nimeni să-i întrebe de sănătate, de fericire; toți îi întreabă de afaceri iar când afacerile nu merg, majoritatea îi uită.

Pe spinarea acestor oameni, mulți își clădesc o altă lume și apoi îi ocolesc pentru că au ajung mai sus.  Spinarea lor e o treaptă spre societatea în care țintesc, după ce o urcă uită de ea. Unii mai coboară atunci când viața consideră că le-a oferit prea mult însă acea treaptă nu mai e acolo și cad. Cad în gol căutând o altă treaptă, un alt om în costum…

Oamenii în costum au serviete pline cu probleme și gânduri. Își poartă sentimentele ca pe o povară pentru că foarte rar le sunt împărtășite, Le arată tuturor celor care vor să le vadă însă mulți se opresc asupra costumului…E mai țipător.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>