Obsidian – Jennifer L. Armentrout

Obsidian_mic Katy este o adolescentă ca ori care alta doar că ea, nu este genul de fată care vrea să devină populară. Katy are un blog și iubește la nebunie cărțile.

Viața nu a fost prea blândă cu ea când o boală necruțătoare i-a luat tatăl și nici atunci când mama sa o obligă să părăsească orașul natal, mutându-se în Virginia de Vest.

Necazurile ei încep cu adevărat atunci când își cunoaște noii vecini, gemenii Deamon și Dee. Din încăpățânarea de a fi prietenă bună cu noua fată din oraș, Dee nu face altceva decât să stârneasca antipatia celor ca ea, pentru Katy.

Certuri, contraziceri dar și multă pasiune sunt sentimentele ce apar între Deamon și Katy în urma acestei prietenii. Trebuie să recunoască, că veciniul ei, pe lângă că erao adevărată jigodie, era și incredibil de sexy, sentimente care îi făceau și mai greu traiul acolo.

Totul se schimbă în momentul în care adevărul despre cei din rasa lui Deamon și devine aproape una de-a lor.

„ Obsidian ” cred că este genul de carte pe care ar trebui să o citească, nu numai iubitorii de cărți fantastice. E acel gen care te învață despre perseverență, răbdare și curaj.  Am văzut în personajele lui Jennifer o sclipire a parte și o personalitate puternic conturată pe diverse situații.

Recomand cartea cu încredere tuturor celor ce iubesc suspansul și poveștile de dragoste mai inedite.

“Beautiful face. Beautiful body. Horrible attitude. It was the holy trinity of hot boys.”

* Mulțumesc mult Editura Leda și Grupului Editorial Corint pentru șansa de a citi această carte, care poate fi comandată de aici. Și, mai mult de atât, de curând a apărut și volumul doi al acestui minunat roman, Onix. Roman, pe care, sper să-l citesc cât mai curând posibil.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Orășenești | Onix – Jennifer L. Armentrout - […] recenzia o puteți citi aici ). Pe al doilea la […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>