Pentru fiecare lectie invatata, platesc!

Pentru fiecare lectie invatata, platesc!

Nimic în viață nu e gratis, nici măcar durerile alea mari și crunte; nici măcar oamenii care pleacă și nu se mai întorc; nici măcar timpul ăla care trece al naibii de greu uneori ( iar alteori parcă zboară )

Pentru fiecare lecție învățată am plătit, cu lacrimi, cu zâmbete, cu amintiri sau cu reproșuri. Contează? Important e că nu am nici o datorie la viață dar…ea are multe la mine!

Am plătit pentru toate greșelile și reușitele mele, pentru toate nopțile albe sau zilele negre. Am plătit scump dar aș mai plăti o dată pentru că a fost frumos.  Viața ne dă dar ne și ia înzecit înapoi; tare mă sperie gândul că îmi va lua ceea ce iubesc mai mult, pentru că sigur îmi găsește vreo datorie neachitată.

Mi se spunea des că „ roata se-ntoarce ” și tot atât de des am trecut peste asta. Am mers pe principiul că lucrurile sunt făcute să se distrugă, oamenii vin ca să plece și momentele sunt făcute să fie trăite ( intens și sigur ). Însă sunt anumite persoane pe care nu le-ai vrea plecate din viața ta, pentru că plecarea lor te pustiește, te face singuratic și atunci mă gândesc la acea roată care vine peste mine ca un bulgăre de zăpadă ( pentru că pierderile nu vin niciodată singure, nu? ).

În astfel de momente realizez că viața mi-a mai oferit o lecție și eu am plătit un preț prea mare pentru ea.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>