Si tacerea…e un raspuns!

tacere_0 M-am săturat de oameni care vorbesc non stop fără ca măcar să gândească ce anume vorbesc.

M-am săturat de persoane care aruncă și acuză în stânga și-n dreapta ca apoi tot ei să fie victime colaterale.

Sunt sătulă de acele persoane care așteaptă să te rogi de ei să fii băgat în seama, care cred că absolut totul le este lor destinat doar pentru că îți sunt prieteni.

Sunt sătulă de cei care se consideră prieteni dar nu mișcă o frunză pentru a arăta acest lucru și mai mult de atât…deși ei greșesc fac pe inabordabilii așteptând să-i cauți și să îi rogi să rămână.

M-am săturat de oameni, pe care nu-i pot numi oameni pentru simplu fapt că ei cred că au mai multe drepturi decât obligații, mai mult „ vreau ” decât „ poftim ”.

Oamenii care cred că pot călca pe suflete și apoi se pot întoarce ca și cum nu ar fi plecat niciodată, oamenii care se poartă de parcă ți-ar fi așternut un covor roșu când defapt ei abia te salută. – de ei m-am săturat!

M-am săturat de acei oameni care se plâng constant că nu au oameni cu caracter în preajma lor, de oamenii care se plâng că alți oameni nu-i caută și care la rândul lor îi uită pe alții.

Sunt sătulă de așa ziși prieteni care nu fac decât să te acuze indirect că nu îi înțelegi, că nu te sacrifici, că nu, că nu, că nu…

Poate am vorbit prea mult și am ținut cu dinții ca unii să rămână în viața mea. Poate eu mi-am dorit ca ei să stea când defapt abia așteptau să fugă.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>