Sunt oameni care pleaca…

Sunt oameni care pleaca…

Sunt oameni care pleacă doar pentru a putea realiza că fără ei ești pierdut. Oameni care pleacă doar pentru a-i prețui mai mult când se întorc, pentru a-i strânge mai strâns, pentru a-i iubi cu adevărat.

Sunt oameni care pleacă și se întorc chiar dacă le-ai greșit, pentru că acei oameni te iubesc și te iartă.

Sunt oameni care pleacă dar sunt cu mintea la tine; acești oameni se interesează de tine, te urmăresc din umbră, te sprijină când îți pierzi echilibrul și sunt gata să te ridice când ai căzut. Acestor oameni le este frică că îi vei răni din nou.

Sunt oameni care pleacă și pe care îi urmărești cu lacrimi în ochi. Oameni care pleacă fără a se uita înapoi, fără cuvinte sau strângeri de mână.. ei doar pleacă. Acești oameni poate te-au iubit, dar binele lor, este mai important decât binele comun. Ei reușesc să rămână departe de tine…undeva pierduți.

Sunt oameni care pleacă și pe care nu îi poți întoarce din drum pentru că e prea târziu. Oameni pe care nu îi vei mai vedea vreodată. Acești oameni lasă răni adânci în sufletul tău.

Apreciază oamenii care merită, care te iubesc, care nu te părăsesc la prima bătaie din aripi. Iubește-i și ține-i strâns pe cei cărora le-ai dat zeci de motive să plece dar ei au avut o sută de motive pentru a rămâne.

Întoarce privirea către ei și zâmbește-le. Ei sunt oamenii care merită iubirea ta.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>