Timpul indragostitilor – Tamar I. Stone

 Timpul_indragostitilor_mic” Timpul îndrăgostiților ” este continuarea romanului ” Iubire dincolo de timp ” ( roman, pe care, spre rușine mea nu am apucat să-l citesc ).

Anna și Bennet sunt doi adolescenți care au o relație la distanță. Până acum nimic nou nu? Ținând cont că așa încep majoritatea relațiilor dintre adolescenții de astăzi. Lucrul deosebit în relația lor este că, nu vorbim despre o distanță măsurată în sute sau mii de km ci de o distanță măsurată în ani. Anna trăiește în anul 1995 în timp ce Bennet trăiește în… 2012!

Bennet este un adolescent cu o putere aparte, puterea de a călători în timp. Cred că mulți am spus de atâtea ori ” Ce-aș vrea să pot da timpul înapoi! ” Ei bine…Bennet poate.

Acest lucru îi aduce o mulțime de satisfacții: călătorește împreună cu sora lui în diferite țări și perioade ale lumii, merge la concerte și o întâlnește pe Anna. Întâlnirea cu ea îi schimbă viața întrucât se îndrăgostește de ea și îi vine foarte greu să se întoarcă la viața lui din 2012, relația lor devenind una strânsă și puternică chiar dacă îi despart…ani buni!

Datorită Annei și tatălui său, Bennet nu își mai folosește talentul în mod egoist, el salvând viețile prietenilor și a necunoscuților. Trăiește viața adolescentină a lui ’95 și încearcă să se acomodeze cu tot ceea lui i se pare învechit și demodat.

Relația celor doi adolescenți este aproape una normală dacă lăsăm deoparte distanța și micile diferențe de mentalitate. Asta până când, un accident îl face pe Bennet să se intereseze mai mult de viitorul Annei, călătorind câțiva ani mai târziu.

Această călătorie îl determină să o părăsească aparent definitiv pe Anna și să se întoarcă la viața lui de adolescent din 2012, la prietenii lui și…la o posibilă relație.

Ce îl face pe Bennet să o părăsească? Ce anume se va întâmpla cu iubirea lor? Care va fi reacția Annei? Sunt întrebări care m-au măcinat până în momentul în care am închis ultima pagină a cărții.

Vă invit să citiți această carte pentru că veți avea ce învăța din ea, mai ales dacă sunteți pasionați de aventură !

” Oriunde vei fi în această lume, acolo îmi voi dori să fiu și eu! ”

* Mulțumesc mult Editura Leda pentru șansa de a citi această minunată carte! Vă invit să intrați pe site-ul lor pentru a descoperi întreaga colecție 100% iubire dar și pentru alte cărți care cu siguranță vor fi pe placul vostru.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>