Toate comorile mele incap intr-un plic!

Toate comorile mele incap intr-un plic!

Poate vei zice că nu am mare bogăție dar lasă-mă să te contrazic. Sunt cea mai bogată persoană, și tu ești, și vecinul de alături. Cu toții avem comori de nepruțuit în noi doar că nu toți știm că le avem.

Comorile mele încap înttr-un plic. Și știi de ce?

Pentru că le pot așterne pe hârtie fără teama că s-ar pierde. Pot scrie despre ele file întregi fără să omit să pun punctul acolo unde trebuie sau să o iau de la capăt cu aliniat.

Încap într-un plin pentru că merg toate împreună, legate frumos într-un șirag de amintiri și zâmbete.

Sunt neasemuite pentru că fiecare vine dintr-un alt timp și are povestea lui.

Comorile mele sunt fie mai vechi, fie mai noi… dar au har dumnezeiesc și iubire umană.  Comorile mele nu sunt palpabile și nici vizibile ochiului tău. Le vede sufletul și uneori mai apuc doar să le miros.

Le închid într-un plic pentru că deși pare mic ele sunt multe…dar stau acolo înghesuite și învață să trăiască una cu alta.

Fiecare avem astfel de comori însă trebuie să săpăm adânc în noi pentru a le scoate la  iveală și pentru a face din ele lucruri neprețuite. Avem nevoie de curaj pentru a le păstra și dorință pentru a ne aduce aminte de ele.

1 Comment

  1. Lavinia Humeniuc D.
    Feb 21, 2016

    Încap și eu într-un plic?:D
    Glumesc.

    Frumos spus, toți avem comori, și toți ni le-am putea pune într-un plic…dar așa cum ai zis și tu nu realizăm mereu că comorile pe care le căutăm sunt chiar lângă noi.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>