Tragedia din Bucuresti – o lectie de viata

Tragedia din Bucuresti – o lectie de viata

Din momentul în care am aflat despre ceea ce s-a întâmplat aseara în București, nu am încetat să mă gândesc la consecințe și să-mi pun întrebări. Este trist că au trebuit să moară tinerii pentru a realiza cât de prețioasă este viața; este trist că s-a întâmplat asta pentru ca noi să ne trezim din nou la viață.

Întreaga zi am avut un nod în gât și am simțit un gol în stomac. Am mulțumit de sute de ori Domnului pentru tot ceea ce am și pentru că m-a mai lăsat să mă bucur încă o zi de familie și prieteni. I-am mulțumit pentru toate momentele prin care trec și pentru faptul că sunt sănătoasă.

Tragedia de aseara m-a pus pe gânduri și m-a făcut să vărs lacrimi de neputiință.

Nu e nimeni vinovat pentru că acei tineri au mers să se distreze într-o seară de vineri, la lansarea unui album. Nu e nimeni de vină că ei au mers acolo râzând și peste câteva momente au lăsat prietenii și familia în lacrimi. Dacă s-ar fi știut cu siguranță acei copii ar fi fost salvați, dar în fața sorții omul rămâne neputiincios chiar dacă e patron, medic sau șef de stat.

Nu e nimeni vinovat că avem plăceri în viață. Nu e nimeni vinovat că ne plac cluburile, sporturile extreme sau mașinile. Atunci când se întâmplă se întâmplă pur și simplu și nu poți controla asta.

Tragedia de la București ar trebui să fie o lecție de viață pentru toți; ar trebui să ne facă mai buni, mai conștiincioși, mai oameni! Ar trebui să ne deschidă sufletul și mintea pentru a mulțumi zilnic pentru ceea ce avem, nu să ne plângem de ceea ce ne lipsește.

Ceea ce s-a întâmplat acolo mă doare, ne doare pentru că suntem oameni și pentru că avem cu toții rude și prieteni care s-ar fi putut afla acolo aseara.

Nu ne rămâne decât să nu-i uităm pe cei care ne-au mai dat încă o lecție importantă, să ne rugăm pentru ei și pentru familiile ce le-au lăsat în urmă.

„ Dă-le Doamne putere și încredere pentru a putea trece peste această nenorocire care s-a oprit asupra lor. Luminează-le drumul și fă-i să accepte voia Ta. Ai grijă Doamne de tinerii care au venit prea devreme la Tine și condu-i în lumina eternă a cerului. Amin! ”

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>