Unde ai fost tata?!

uitarea_de_sine_olvido Unde ai fost tată atunci când am dat peste primul bărbat care a ridicat mâna nu pentru a mă mângâia? Unde ai fost atunci când al doilea bărbat nu a deschis gura pentru a mă alinta?

Tată aș fi vrut să mă înveți că nu toți bărbații au mâinile puternice pentru a proteja; aș fi vrut să îmi spui că nu toți bărbații au cuvintele aurite.

Unde ai fost tată atunci când un alt bărbat m-a lăsat să îngheț în singurătate?

Tată aș fi vrut să-mi spui că nu toți bărbații mă vor duce la culcare și mă vor înveli așa cum o făceai tu. Tată aș fi vrut să mă avertizezi că unii bărbații nu numai că nu-mi vor deschide ușa ci din contră, o vor închide în urma lor cu toată puterea și nu le vor păsa ce au lăsat dincolo de ușă.

Tată aș fi vrut să-mi spui să nu mă încred în fiecare bărbat pentru că nu toți bărbații sunt asemeni ție. Dar ai uitat, tată. Ai uitat să-mi spui că unii bărbații nu știu să respecte, nu știu să dăruiască și mai mult de-atât, ai uitat să-mi spui că unii bărbați nu au cunoscut niciodată o femeie cu adevărat.

Ai uitat tată să-mi spui să mă feresc de ei. Însă cel mai important, ai uitat să mă-nveți cum să-i recunosc.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>